Den Grønne Perle

DEN GRØNNE PERLE® er et kosttilskud, som har været på det danske marked i 25 år.
Hver tablet indholder 250 mg Chlorella Pyrenoidosa.
Algen presses og tørres til tabletter uden tablet hjælpestoffer, konserveringsstoffer eller anden tilsætning.
Du får altså 100% ren Chlorella i hver tablet.

DEN GRØNNE PERLE® får du som tabletter eller pulver.

Dagsdosis af kosttilskuddet Chlorella – DEN GRØNNE PERLE® er 3-4 tabletter 3 gange dagligt evt. i forbindelse med et måltid.
Dagsdosis bør ikke overskrides.
Bør kun efter aftale med læge eller sundhedsplejerske anvendes af gravide eller børn under 1 år.
Opbevares tørt og utilgængeligt for børn.

NB: Kosttilskud bør ikke træde i stedet for varieret kost.

Hvad skal du kigge efter når du vælger et chlorella produkt til dig selv og dine klienter?

Det er altid en god ting at være kritisk, så

  • Få altid om et certifikat på indholdsstoffer, næringsværdi og fremmedstoffer herunder bakterier. Det giver dig en garanti for hvad produktet indeholder.
  • Få et certifikat på bio-optageligheden, det vil sige hvor godt kroppen kan optage vitaminerne, mineralerne og andre indholdsstoffer.
  • Få evt. elektronmikroskop billeder af den forstørrede chlorella alge som dit produkt er. Her vil du kunne se renheden.
  • Spørg om studier og få dokumentationen. Chlorella algen er et af de mest undersøgte kosttilskud, og der ligger rigtig meget materiale. Sikr dig at de studier du modtager, er lavet på det produkt du vælger og ikke blot er en kopi af studier lavet på et helt andet produkt.
  • Vær ikke bange for at stille spørgsmål til producenten
  • Husk: Der findes mange forskellige Chlorella alger med meget varierede kvaliteter.

Bemærk: CHLORELLA – DEN GRØNNE PERLE ® er et af de mest veldokumenterede kosttilskuds-præparater på det danske marked

KDJ_6535_croppedChlorella-piller

Chlorella-algen

Chlorella er en enkeltcellet ferskvandsalge, som har et højt indhold af proteiner, klorofyl, aminosyrer, vitaminer og mineraler. Derfor omtales den ofte som en superfood, og bruges af blandt andet vegetarer, når de har brug for et ekstra tilskud af B12 vitaminer og proteiner i kosten.

Alger møder vi i Sushi-barer, i havens vandbassiner, i søer, i fødevareindustrien og i helsekostforretninger og på apoteker som kosttilskud.

Der findes skønsmæssigt ca. 400.000 forskellige algearter i verden, hvoraf kun 20% er opdaget og beskrevet. Omkring 160 alger bliver benyttet i kosmetik, i levnedsmidler og som kosttilskud.

Alger spiller også en vigtig rolle i økosystemet og for klimaet, da de binder CO2, og bidrager til nedsættelse af drivhuseffekten.
Alger er planter, som hverken har blomster eller frø, blade eller rod. Nogle består blot af en enkelt celle, andre lever i velorganiserede celleenheder. De tilpasser sig let og trives selv under ekstremt ugunstige klimatiske betingelser. De udfører fotosyntese (omdanner CO2 og vand til ilt ved hjælp af sollys).

algens placering i planteriget